Skip to the content

Easify er nå en del av Advania

4. april 2022 endret Easify navn til Advania. For deg som er kunde av Easify vil vårt samarbeid og tjenesteleveranser være som før, og du finner oss fortsatt i samme lokaler på Lierstranda.

Navneendringen kommer etter at Easify ble solgt og nå er en del av Advania. Selskapet du kjenner som Easify består som en selvstendig juridisk enhet, og dine kontaktpersoner forblir de samme etter navneendringen. Men du vil se at e-postavsender og signatur på avsender endres til Advania.

– Dette påvirker ikke tidligere og eksisterende kundedialog, forsikrer Åsmund Gravdal, leder for salg.

Inntil videre vil telefonnummer og e-postadresse til support være det samme som tidligere.


Advania leverer IT for alle behov

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap med lokasjoner i Sverige, Island, Norge, Danmark, Finland og Storbritannia.

– Vi hjelper våre kunder med å forbedre ytelse med nyskapende bruk av tilgjengelige IT-plattformer og -tjenester. Advania bistår tusenvis av kunder, multinasjonale selskap, myndigheter og offentlige institusjoner, store, små og mellomstore bedrifter i alle deler av samfunnet, forteller Gravdal.

I Norge tilbyr Advania et bredt spekter av IT-tjenester, skyløsninger, tjenesteplattformer og rådgivning. Advania skal være en strategisk partner til private og offentlige virksomheter. Med bransjekunnskap, anerkjent teknologi, produkter og verdiskapende tjenester skapes muligheter og verdier for kunder. Advania skal levere IT for alle behov.

 

Tilbake til topp