Skip to the content

Easify er solgt til IT-selskapet Visolit AS

De ansatte, tjenestene og den lokale tilstedeværelsen vil bestå. – Målet med salget er å skape en større trygghet for våre kunder, forteller daglig leder i Easify, Erik Godard.

Siden 1987 har Easify tilpasset seg i takt med behovene i markedet, og de siste årene tatt enorme steg innen IT og skytjenester. Samtidig har mulighetene og innovasjonen i disse tjenestene utviklet seg raskt.

Allikevel er det utfordrende for en mellomstor aktør som Easify å hevde seg i en IT-bransje som er i rivende utvikling, og hvor tyngre aktører med solide systemer har tatt stadig større andeler. 

– Easify ønsker å være med på denne utviklingen, men vi klarer det ikke alene. Derfor var det naturlig å se mot større selskaper. Vi valgte Visolit fordi vi beholder nærheten til våre kunder, samtidig som vi får en sterk samarbeidspartner i ryggen. Visolit har bransjekunnskap og kundeerfaring fra et større fagmiljø. Vi ser at kundene våre ønsker å ta i bruk innovasjonsmulighetene i skyen, og blir spesielt mer opptatt av sikkerhet. Visolit styrker vår evne til å levere på nettopp disse kundekravene, sier Erik Godard.

Fortsatt kjente ansikter

Visolit kjøper 100 % av Easify og det vil derfor komme en navneendring, men de ansatte, tjenestene og den lokale tilstedeværelsen som kundene er kjent med, vil bestå.

– Vi som jobber her er fortsatt de samme, og du finner oss stort sett på samme steder som før, med unntak av kontoret på Nesbru, som flyttes, forteller Erik.

– At vi nå blir en del av Visolit, vil komme alle til gode. I tillegg til at vi fortsetter med dagens tjenester, vil vi også kunne levere produkter med enda høyere kvalitet. Vi vil få et sterkere team i ryggen, hevde oss i en tøff konkurranse med andre store aktører, og bli i stand til å møte kundekrav raskere og bedre. Våre ansatte vil få tilgang til banebrytende kompetanse og vi forventer at alle våre tjenester vil få et realt løft, sier Erik.

Visolit styrker posisjonen med Easify på laget

Visolit er en stor aktør, med 1160 ansatte fordelt på 16 lokasjoner og fire land. Også for Visolit er den lokale tilstedeværelsen, og kunnskap om bransjene til kundene, viktig.

Konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs, er strålende fornøyd med oppkjøpet. Med Easify på laget styrker de sin allerede sterke posisjon i markedet for små og mellomstore bedrifter.

– Vi forsterker vår posisjon ytterligere på sky- og konsulenttjenester, og utvider samtidig vårt fotavtrykk på Østlandet med en sterk regional posisjonering i Viken-området, sier Terje Mjøs. 

– Skytjenester gir kundene mange nye innovasjonsmuligheter og akselererer kundenes endringsreise. Med Easify på laget styrker vi bredden i porteføljen ytterligere, og Visolit forsterker sin posisjon som kundens naturlige partner på sky, uttaler konsernsjefen.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Erik Godard, +47 906 99 791 / erik@easify.no

 

Tilbake til topp