Skip to the content

Nytt samarbeid med Invo

Easify har innledet et samarbeid med IT-selskapet Invo AS. Partnerskapet muliggjør enda høyere grad av spesialiserte løsninger innen Microsoft 365.

- Samarbeidet med Invo betyr enda bedre løsninger for våre kunder. Invo leverer en rekke moduler innen Microsoft 365 som vil supplere våre driftstjenester. På denne måter kan vi levere en komplett plattform for dokumentlagring, samhandling og deling av informasjon, sier partner i Easify, Åsmund Gravdal.  


Bærer allerede frukter

Nylig har Easify og Invo samarbeidet om en leveranse til en betydelig aktør i bygg- og anleggsbransjen. Anders Dahl, Account Manager i Invo, forklarer at kombinasjonen av selskapene sine tjenester vil gi helt nye muligheter for kundene.

- Vi har allerede sett verdien av vårt samarbeid i ett case. Alt ligger til rette for at vi kan levere samme type løsning til flere aktører i samme bransje. Våre brukervennlige moduler kombinert med Easify sin kompetanse på IT-drift vil tilføre stor verdi for kunden, sier Dahl.

 

Klare for din utfordring

Åsmund Gravdal ser frem til å vise hva samarbeidet kan tilføre – både til nye og eksisterende kunder.

- Vi ser frem til et spennende samarbeid. Nå kan vi tiltrekke oss nye kundesegmenter og levere et enda bredere spekter av IT-tjenester. Dette gir mange muligheter, konstaterer Gravdal. 

 

Tilbake til topp