Skip to the content

Satser på fremtidens møteromsløsninger

Easify har gjennom de siste årene blitt en solid aktør innen møteromsløsninger. Nå skal vi satse enda friskere, med ny kompetanse på laget.

- Vi ønsker å ta våre leveranser til nye høyder og strukturere opp avdelingen. Da er vi avhengig av å ha den beste kompetansen. Frank kommer til å bli en sterk bidragsyter til dette, sier partner i Easify, Åsmund Gravdal.

 

Solid fagkunnskap

Nyansettelsen Frank Sand får hovedansvaret for Easify sine møteromsløsninger. Han har lang fartstid i AV-bransjen, og har omfattende erfaring med teknisk løsningsdesign og kundebehandling.

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye utfordringer i Easify. Vi har allerede mange spennende prosjekter på trappene, så her er det bare å gi gass, sier Sand.
 

Ser potensial i markedet

Sand kommer fra stillingen som Account Manager i 3C Technology, der han har opparbeidet seg bred erfaring med audiovisuelle løsninger og digital skilting. Han mener potensialet i markedet er stort.

- Det er et omfattende marked med mange muligheter. Nøkkelen er å sette seg inn i den enkelte kundes behov, og skreddersy leveransene der etter. Først da kan vi komme opp med de løsningene som faktisk effektiviserer og forenkler, påpeker Sand.

Klare for din utfordring

Åsmund Gravdal ser frem til å vise hva vi kan tilby – både til nye og eksisterende kunder.

- Vi er veldig fornøyde med å sikre oss Frank sine tjenester. Nå står vi enda bedre rustet til å påta oss store prosjekter innen møterom. Det gleder vi oss til, konstaterer Gravdal.

Nysgjerrig på hva vi kan tilby innen løsninger for møterom?

 

 

 

Tilbake til topp