Skip to the content

Satser på IT-utvikling

Mange opplever daglig utfordringer med IT-løsninger som ikke «prater» sammen. I flere tilfeller kan du ende opp med å utføre arbeidsoppgaver dobbelt eller på en tidkrevende måte. Hva om du kunne brukt denne tiden på noe mer fornuftig?

Vår nyansatte utvikler, Jan Helge Majormoen, skal hjelpe våre kunder med å forenkle og forbedre rutiner med automatisering. Han er ikke i tvil om at mange bedrifter har et uforløst potensial på dette området.  

- Et vanlig scenario for mange er å oppleve avbrudd i oppgaver fordi man må skifte fra et system til et annet. Hva om du kunne fått disse systemene til å snakke sammen? spør Majormoen, før han fortsetter:

- Ingen ønsker å jobbe dobbelt. Det er her vi kan hjelpe til med integrasjon og utvikling, slik at du slipper å utføre den samme oppgaven flere ganger. Slike forbedringer vil rett og slett gjøre IT-hverdagen enklere. 

Geir André Ødegård, leder av IT-tjenester hos Easify, forklarer at automatisering ofte gir effekt raskt og har mange fordeler.

- Du kan gi kundene en bedre kundeopplevelse gjennom en mer effektiv dialog, de ansatte kan oppleve bedre arbeidsflyt og dermed redusere kostnader. Ikke minst kan automatisering bidra til økt sikkerhet i håndteringen av data, nettopp fordi prosessene behandles på samme måte hver gang, sier Ødegård.

Jan Helge og Geir André ønsker å utfordre bedrifter til å tenke: hvilke regelbaserte og repetitive oppgaver gjør dine ansatte i løpet av en arbeidsdag? Har bedriften oppgaver som utføres om og om igjen, på samme måte?

- Dersom du stiller deg disse spørsmålene vil du antageligvis komme på flere tilfeller der dette inntreffer. En klar oppfordring må være å utnytte disse mulighetene og dermed oppnå bedre flyt i IT- hverdagen, konstaterer Majormoen og Ødegård.

 

Easify tilbyr tjenester til alle som ønsker skreddersøm og integrasjoner mellom applikasjoner. Lær mer om våre IT-tjenester.

 

Tilbake til topp