Skip to the content

Styrker Oslo-avdelingen

Terje Knudsen er ansatt som ny leder for vår avdeling i Oslo. Han skal ta med seg sin årelange erfaring fra teknologibransjen og bidra til å gjøre Easify mer kjent i hovedstaden.

- Først og fremst blir dette veldig spennende. Easify tilbyr en totalpakke som jeg mener er svært attraktiv for flere bedrifter. Min hovedoppgave blir å få flere til å innse nettopp dette. En utfordring jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Knudsen.

 Åsmund Gravdal, partner i Easify, er glad for å få Terje med på laget.

- Terje har en solid CV. Han er vant til å håndtere komplekse prosjekter for nasjonale og internasjonale selskaper. Hans erfaring som rådgiver, konsulent og strategiutvikler vil garantert tilføre verdi for våre kunder.

Siden etableringen av Oslo-avdelingen i 2017 har fokuset vært å danne et solid fundament for videreutvikling. Nå ønsker Easify å ta nye markedsandeler i Tigerstaden og bli et åpenbart alternativ.

- Det er ingen hemmelighet at vi har ambisjoner om å vokse i Oslo. Terje blir en viktig brikke i denne satsningen. Han har alle personlige og faglige forutsetninger for å lykkes, fastslår Gravdal.

- Easify og mitt mål er å skape vekst for Oslo-avdelingen. Ja - konkurransen er høy, men jeg mener vi har et uforløst potensial. Nøkkelen blir rett og slett å formidle hvordan vi forenkler arbeidsdagen til kontorarbeidere. Ikke bare gjennom våre IT-tjenester, men hele tjenestespekteret, påpeker Knudsen før han avslutter:

- Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med nåværende kunder og skape nye forretningsforbindelser.

 

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe din bedrift med?
Ta en prat med Terje.

+47 906 43 300
tek@easify.no 

Tilbake til topp