Skip to the content

Økt kompetanse på møteromsløsninger

Svein Arne Standeren er nyansatt konsulent for møteromsløsninger. Nylig gjennomførte han CTS, den mest omfattende sertifiseringen man kan ta innen AV-prosjekter.

Partner i Easify, Åsmund Gravdal, er henrykt over å få med Svein Arne i Easify-teamet.

- Vi ønsker å ta en posisjon som en ledende leverandør av møteromsløsninger. Da er vi avhengige av folk med høy kompetanse og bred erfaring.

Svein Arne er utdannet innen elektro og har lang fartstid med lyd og bilde. Nå ser han frem til å bygge videre på sine erfaringer og bidra til å ta Easify sin satsning til et nytt nivå.

- Det har skjedd mye i AV-bransjen de siste årene. Jeg har vært tett på denne utviklingen og ser det som helt essensielt å gjennomføre videreutdanning, som for eksempel CTS-sertifisering, poengterer Standeren.

 Certified Technology Specialist (CTS) er en internasjonalt anerkjent sertifisering innen audiovisuelle løsninger. Formålet med utdanningen er å tilegne seg utstrakt kompetanse i ledelse og gjennomføring av et AV-prosjekt, samt opprettelse, drift og vedlikehold av AV-løsninger.

- I større prosjekter er det krav om at vi skal inneha denne type spesialkompetanse. I tillegg gir den en ekstra trygghet for alle kunder som skal investere i lyd, bilde og integrering, sier Standeren.

Vi har akkurat flyttet inn i flotte nye lokaler på Kjellstad næringspark hvor Easify har innredet alle møterommene. Her har vi også eget demoutstyr hvor vi håper å tiltrekke oss kunder som ønsker å se det siste innen lyd og bilde.

- Med den kompetanse vi besitter innen IT og AV har vi store ambisjoner om å ta mye av dette markedet i fremtiden. Vi gleder oss stort til å vise kunden hva som en mulig, sier Gravdal. 


Nysgjerrig på hva Easify kan tilby innen løsninger for møterom?
Se Møterom eller kontakt Svein Arne.

svein@easify.no
+ 47 950 90 801

 

Tilbake til topp