Skip to the content

Slik får du et effektivt hjemmekontor

Hjemmekontor har blitt den nye hverdagen for mange. Unngå å sitte krokbøyd i sofakroken, mysende på en altfor liten skjerm, samtidig som du til stadighet mister tilgangen til serveren. Vi hjelper deg med å jobbe hjemmefra på en smart og sikker måte.  

Skytjenester – alltid tilgang

Det holder ikke kun med en hurtig og stabil nettilkobling. Du må ha løsninger som gjør at du enkelt kan få tilgang til de samme filene og applikasjonene som du har på jobben. Med vår skybaserte plattform har du tilgang overalt og fra alle enheter. Vi sørger selvfølgelig også for at du har en backup av alt arbeidet ditt dersom uhellet skulle være ute.

Ta sikkerheten på alvor

Økt bruk av hjemmekontor gir mange muligheter, men kan samtidig utgjøre en risiko for bedriften. Har du eller ledelsen vurdert hvilken sikkerhetstrussel dette medfører? Eksempelvis kan systemer, data og tilganger være eksponert gjennom løsninger med svak sikkerhet.
Ta gjerne en prat med oss dersom du er usikker.

Effektiv arbeidsflyt med Microsoft 365 og Teams

De fleste benytter seg av Outlook, Word, Excel og PowerPoint i arbeidshverdagen. Med Microsoft 365 får du tilgang til alle de kjente Office-programmene, uansett hvor du er. Alltid synkronisert og oppdatert.

Samhandlingsverktøyet Microsoft Teams er også en del av Microsoft 365-pakken. Her kan du enkelt samarbeide og opprettholde kommunikasjonen med kunder og kollegaer. Bruk Teams til å avholde videomøter, ringe, chatte, dele skjermen din og dele filer.

Ønsker du mer informasjon om skytjenester og Office 365?

Snakk med Frode

Digitale møterom

Med gode løsninger for telefonmøter og videokonferanser kan digitale møter være vel så effektive som fysiske møter. Vi kan skreddersy komplette møteromsløsninger for ditt behov.

Ønsker du mer informasjon om digitale møterom?

Snakk med Emil

PC utstyr

Det hjelper ikke med smarte skytjenester dersom du ikke har velfungerende hardware. Vi hjelper deg med å velge riktig utstyr til hjemmekontoret. I tillegg til PCen i seg selv er det praktisk med en ekstern skjerm, dockingstasjon, mus, tastatur og headset. Vi leverer anerkjente merker som HP, Lenovo, Apple og Samsung.

NYHET: Vi har startet nettbutikk - Ta kontakt med Filip for å registrere deg som bruker. 

Effektiv bruk av Microsoft Teams

Vi hjelper deg med effektiv bruk av Microsoft Teams - Er det noe du lurer på? Ta kontakt med oss  

Tips #1 Innføring i Microsoft Teams

Vi gir deg en grunnleggende innføring i Microsoft Teams

Se video

 

Tips #2 Opprette møte

Hvordan opprette ett møte i Microsoft Teams? 

Se video for hjelp.

Tips #3 Videokonferanse

Hvordan opprette og starte en videokonferanse i Microsoft Teams?

Se video for hjelp.

 

Relaterte saker

Viktig informasjon til våre kunder: Om Covid-19 og Easify sine tjenester

Norge og verdenssamfunnet står ovenfor en krisesituasjon og vi følger kontinuerlig med på råd og info fra helsemyndighetene. Vi har gjennomført en rekke tiltak for å redusere risiko for smitte av våre ansatte og kunder.

IT-tjenester til Godt Levert

GodtlevertGruppen AS, som blant annet består av Godt Levert og Adams Matkasse, valgte oss som leverandør av IT-tjenester. Se hvordan og hvorfor.

Ta kontakt med oss

Bruk kontaktskjemaet for å ta kontakt med oss, eller ring oss - så kan vi finne ut den optimale løsningen for deg og din bedrift.

909 60 600
hei@easify.no


Easify AS
Kjellstad Næringspark
St. Hallvards vei 3
3414 Lierstranda

Orgnr: 838 260 942

Kontakt oss

"Fornavn" må fylles ut
"Etternavn" må fylles ut
"Firma" må fylles ut
Vennligst fyll ut en gyldig e-postadresse
Tilbake til topp