Skip to the content

HP Wolf Enterprise Security: Alltid på vakt

Verdens sikreste og mest robuste skrivere med dedikerte beskyttelseslag som beskytter, registrerer og selvgjenoppretter.

Frigjør IT-Teamene

HPs tjenester for utskriftssikkerhet tar noe av arbeidsmengden fra IT-avdelingen ved å ta seg av alt fra implementering av sikkerhetspolicyer til utnytting av skyen på trygt vis.

Forenkle sikkerhetsrutinene

HP-løsninger lar deg forenkle sikkerhetspolicyen for skriverparken, påse samsvar og beskytte arbeidsflytene.

Få sikkerhet driftet av maskinvare

Innebygget i silisiumet: Registrering i sanntid, automatisert overvåkning og vedvarende validering for å holde skriveren beskyttet i alle driftsfaser.

FÅ EKSPERTHJELP INNEN SIKKERHET

HP Print Security Advisory Services lar våre godkjente nettsikkerhetseksperter vurdere sårbarhetene dine og behovet for samsvar, og dermed utvikle en robust sikkerhetsplan som hjelper deg beskytte skrivere og informasjon.

LUKK SIKKERHETSHULLENE

Du kan stole på HP Secure Managed Print Services for lagvise og robuste forsvarsløsninger, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

BRUK SKYEN TIL Å SIKRE UTSKRIFTSINFRASTRUKTUREN

HP Managed Print Cloud Services kan hjelp deg bygge en trygg og fleksibel løsning med smarte, raske og mer sammenknytte team som jobber fra hvor som helst, så dere kan gripe muligheter.​

FORENKLET SIKKERHET MED ÉN POLICY

HP Security Manager er vår mest omfattende løsning for utskriftssikkerhet. Den tar jobben med å påse at hele maskinparken samsvarer med sikkerhetspolicyen, slik at du slipper. Last ned

BESKYTT DOKUMENTER OG REDUSER AVFALL
Skriv ut sensitive dokumenter på delte skrivere uten å bekymre deg for sikkerheten og reduser avfall fra uheldige og glemte utskriftsjobber med HP Secure Print.

MER EFFEKTIVE ARBEIDSFLYTER OG REDUSERTE KOSTNADER
HP Advance er en særdeles skalerbar programvare for utskriftsadministrasjon, som forsterker sikkerheten gjennom brukergodkjenning, sikker mobil utskrift og forenklede digitale prosesser.

FORENKLET SIKKERHET MED ÉN POLICY

1. OPPRETTHOLDER BIOS-INTEGRITET
Dersom en utsatt versjon av BIOS registreres i løpet av oppstart, starter HP Sure Start skriveren på nytt med en trygg “golden copy” av BIOS.

2. HVITELISTER 
Hvitelistingen vår er Common Criteria-sertifisert, og sikrer at fastvaren er digitalt signert av HP. Alle tegn på manipulasjon starter skriveren på nytt for å sikre en sikker tilstand.

3. OVERVÅKER MINNET
Run-time Intrusion Detection er aktiv i det mest risikable tidsrommet: når skriveren er på og tilkoblet nettverket. Uvanlig aktivitet fører til en omstart som renser minnet.

4. UNDERSØKER NETTVERKET
HP Connection Inspector kontrollerer skriverens utgående data for pakker som vanligvis brukes av hackere. Alle mistenkelige dataforespørsler utløser en selvgjenopprettende omstart.

Tilbake til topp