Skip to the content

Ønsker du en enkel betalingsløsning?

Vi i Easify har kompetansen som gjør oss til en av markedets beste tilbydere. Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere, så får du en løsning som passer akkurat ditt behov. 

Mange bedrifter benytter seg av betalingstjenester fra Easify

Z bar
Lampehuset
SIF
KID

Kasser

Easify leverer kassesystemer til butikker over hele Norge. Vi har løsninger til alle, alt fra små frittstående kiosk løsninger til store kjedeløsninger. 

Betalingsterminaler

Måten man mottar betaling på har endret seg de siste årene. Kunden ønsker å betale så raskt og enkelt som mulig, gjerne kontaktløst. 

Rekvisita og tilbehør

Vi leverer POS-utstyr fra en rekke leverandører til forskjellige formål. Vi lagerfører også en del av de mest populære produktene for rask levering.

Utleie / event

Har du behov for leie av betalingsløsninger til ditt arrangement, vi leverer nå komplette løsninger tilpasset ditt behov. 

Vi hjelper deg med betalingsløsninger

Anders Olafsen

Ansvarlig | Betalingsløsninger | Partner

Geir Holmen

Spesialist | Betalingssløsninger

Daniel Nguyen

Selger

Daniel Skogen

Rådgiver | IT-tjenester

Samarbeidspartnere

CASIO
Swedbank
Verifone
Susoft

Hvorfor velge Easify som leverandør

Vi samarbeider med markedets beste produsenter, og er en leverandør som setter våre kunden i fokus. Vår kompetanse gjør at vi kan levere enkle og brukervennlige løsninger.

Relaterte artikler

Ny kassalov - er du klar?

Fra 1. januar 2017 må kassasystem som skal tilbys på det norske markedet tilfredsstille kravene i kassasystemloven og kassasystemforskriften.

Tilbake til topp