Skip to the content

Måten man mottar betaling på har endret seg de siste årene. Kunden ønsker å betale så raskt og enkelt som mulig, gjerne kontaktløst. 

Vi har vært i bransjen i 30 år, og har sett hvordan markedet har endret seg. Vi har kompetansen som kreves for å levere moderne og fremtidsrettet betalings løsninger. 

Våre terminaler

Verifone VX 520

pris fra 175,00/ mnd
Verifone VX 520
Rask, pålitelig og enkel å bruke. Ideell for messer, gatesalg og lignende. Har ethernet (bredbånd), 3G/GPRS-kommunikasjon og oppladbart batteri. Kontaktløs leser (NFC).

Verifone VX 690

pris fra 225,00/ mnd
Verifone VX 690
Med mobilmodem (3G/GPRS), Bluetooth og Wi-Fi i en og samme terminal. Ideell for bruk på restauranter, barer og andre brukersteder som stiller krav til mobilitet. Kontaktløs leser (NFC).

Yomani XR

pris fra 125,00/ mnd
Yomani XR
En rask og sikker terminal med brukervennlig design, fargeskjerm, ledelys rundt kortlesere og en robust finish. Stasjonær betalingsterminal for integrasjon mot kasse. Kontaktløs leser (NFC).

Verifone VX 820

pris fra 125,00/ mnd
Verifone VX 820
En av de minste betalingsterminalene på markedet, og den er laget for å håndtere store volum. Terminalen må integreres med kasse, da den ikke har skriver. Kontaktløs leser (NFC).

Verifone V400m

pris fra 225,00/ mnd
Verifone V400m
En mobil betalingsterminal med et kompakt og ergonomisk design, og stor fargeskjerm. Den leveres med 4G, Bluetooth og WiFi, og brukes både frittstående, og integrert med kasse. Ideel for alle som som stiller høye krav til mobilitet. Kontaktløs leser (NFC).

Verifone P400

pris fra 125,00/ mnd
Verifone P400
En stasjonær betalingsterminal for integrasjon mot kasse. Den er meget rask, har et elegant design og en fargeskjerm med høy kvalitet. P400 passer meget godt for kassepunkter med mye trafikk. Ethernet, Bluetooth og WiFi. Kontaktløs leser (NFC).

Utleie av betalingsterminal

Trenger du betalingsterminal på korttidsleie til et event eller lignende? 

Årets mest fornøyde kunder

Easify ble i 2017 tildelt prisen "Årets mest fornøyde kunder" av Verifone. 

Ønsker du å vite mer om våre terminaler?

Bruk kontaktskjemaet for å ta kontakt med oss, så kan vi finne den optimale løsningen for deg.

Easify AS
Kjellstad Næringspark
St. Hallvards vei 3
3414 Lierstranda

Orgnr: 838 260 942

909 60 600
hei@easify.no

Kontakt Betalingsterminaler

Kontakt oss

"Fornavn" må fylles ut
"Etternavn" må fylles ut
"Firma" må fylles ut
Vennligst fyll ut en gyldig e-postadresse
Tilbake til topp