Skip to the content

SuSoft nettbutikk

SuSoft nettbutikk har aldri vært lettere. Med SuSoft nettbutikk kommer du raskt i gang uten at det koster deg skjorta.

Laget for ditt behov

Nettbutikken er laget for majoriteten, og er lagt spesielt vekt på at brukeren skal kunne gjøre alle endringer, selv de med mindre datakunnskaper.

 Nettbutikken er laget med en fast mal, hvor bruker kun trenger å tenke på nettsidens innhold. Nettbutikken kan brukes sammen med kassasystem, som gir uttalelig mange forelder som; et regnskap og et system å forholde seg til.

Skybasert

SuSoft Backoffice er en skybasert løsning og er hoved kjernen til betalingsløsningen.  Som bruker vil du få tilgang til Backoffice, hvor alle endringer og rapporter administreres i en nettleser. Dermed kan administreringen gjøres hvor som helst, når som helst.

Kostnadseffektiv

SuSoft Backoffice er en kostnadseffektiv løsning takket være dens struktur, da alle løsninger og funksjoner knyttes til denne databasen. Dette gir muligheter til å ekspandere funksjoner og løsninger på kort tid.

Totalløsning

Vi leverer komplett betalingsløsning gjennom fysisk butikk og online, og kan skreddersy løsning til alle typer bransjer. Vi har egen supportavdeling med dyktige konsulenter som til enhver tid vil hjelpe deg dersom det skulle være behov.

Disse bruker SuSoft nettbutikk

Condelica
Sakura Sushi
TotalProff

Få mer informasjon om SuSoft nettbutikk

Snakk med Bjørg

Ta kontakt med oss

Bruk kontaktskjemaet for å ta kontakt med oss, eller ring oss - så kan vi finne ut den optimale løsningen for deg og din bedrift.

909 60 600
hei@easify.no


Easify AS
Kjellstad Næringspark
St. Hallvards vei 3
3414 Lierstranda

Orgnr: 838 260 942

Kontakt oss

"Fornavn" må fylles ut
"Etternavn" må fylles ut
"Firma" må fylles ut
Vennligst fyll ut en gyldig e-postadresse
Tilbake til topp