Skip to the content

Easify leverer kassesystemer til butikker over hele Norge. Vi har løsninger til alle, alt fra små frittstående kiosk løsninger til store kjedeløsninger. Vi er én av landets mest erfarne leverandører, dette gjør at vår kompetanse kan gjøre selv de mest komplekse løsningene enkle.  

Vi er så heldige å ha de beste spesialistene, derfor har vi enkle løsninger til alle bransjer. Med oss som leverandør får du hjelp av mennesker som brenner for å levere de beste løsningene.

Vi benytter kjente leverandører

CASIO
BestValue
Susoft
Hano
Norsk Butikkdata

Usikker på hva du trenger?

Snakk med Anders, han er ansvarlig for våre betalingsløsninger

Casio

Casio leverer kasser i alle størrelser, alt fra de tradisjonelle «knappekassene» til mer avanserte løsninger.

Med et bredt produktspekter gjør de egnet for de aller fleste bransjer - som kantiner, faghandel, restauranter, frisører, terapeuter, barer/puber, bakerier og kaféer.

SuSoft

SuSoft er en Andriod basert kassaløsning.

SuSoft er en komplett skybasert butikkdataløsning fra små butikker til større kjeder. løsningen er enkel å komme i gang med, og vi har tett kontakt med utviklerne av systemet. Her har du tilgang til backoffice uansett hvor man er så lenge man har internett tilkobling, man vil også da kunne se salgstall i sanntid. Susoft har også en nettbutikk integrert i sin software, noe som gjør det MYE enklere for mindre butikker å komme i gang med nettbutikk.

Hano

Hano er et spesialprogram for frisører.

Hano er spesielt utviklet for, og i samarbeid med, frisørbransjen. Dette har lenge vært det foretrukne bestillingssystemet for bransjen. Sammen med en integrert datakasse har man en komplett løsning. Hano er skybasert og krever ingen lokal installasjon.

Norbits

Norbits er en solid leverandør av programvare for forretningsdrift, butikkdata og logistikk. 

Deres to hovedsatsningsområder er løsninger for kjeder innen faghandel, samt bransjeløsninger for bil- og dekk verksteder.

Norbits sin lange erfaring med utvikling av løsninger for butikkjeder gjør at de kan levere noen av de kraftigste totalpakkene av dataløsninger som gir deg full kontroll helt fra produsent til sluttkunde. 

 • Frisør / Velvære

  Hano er markedets mest brukte bestillingssystem for frisører. Sammen med en integrert datakasse får man en komplett løsning som dekker alle databehov en har i en frisørsalong. Pris fra 690,- kr pr. mnd.
 • Bar / Restaurant

  Vi bruker Casio-systemer for bar/restaurant. Vi har meget god erfaring med systemene fra Casio, og har Partner-status. Pris fra 590,- kr pr. mnd.
 • Butikk / Faghandel

  Pris fra 590,- kr pr. mnd.
 • Self service

  Vi er leverandør av Susoft - et komplett system for butikker og butikk-kjeder med alt nødvendig utstyr, i tillegg til en nettskyløsning med en kraftig backoffice. Pris fra 490,- kr pr. mnd.
 • Tradisjonelle kasser

  Vi leverer også tradisjonelle kasser, som f.eks. Casio SE-S3000 og Casio SE-C3500. Pris fra 99,- kr pr. mnd.
Tilbake til topp