Skip to the content

Konsulenttjenester

IT-bransjen er eksperter på å gjøre ting komplisert. Vi er eksperter på å forenkle. Våre konsulenter skal gjøre IT mindre skremmende og gi lettfattelige forklaringer. Slik at du forstår, uansett kunnskapsnivå.

Easify - En del av Advania

IT-leverandør med smarte løsninger

Ved å bli en del av Advania så styrker vi vår satsning på skytjenester og skal tilby den mest komplette plattformen til våre kunder.

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap med avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og Island. Med oss som din IT-partner får du alt fra skytjenester, IT-sikkerhet, produkter og rådgivning fra én leverandør.

Lang erfaring

Vi har over 30 års erfaring med rådgiving for små og mellomstore bedrifter. Denne erfaringen ønsker vi å dele med deg og din bedrift, slik at du kan gjøre de rette valgene innenfor IT og skybaserte løsninger.

 

Konsulenter på prosjektbasis

Hos Easify er ingen prosjekter for store, eller for små. Våre konsulenter kan leies ut på prosjektbasis. Del din utfordring med oss. 

Trenger du hjelp til et prosjekt?

Ta kontakt med Geir André

Mange bedrifter benytter seg av konsulenter fra Easify

POB
KID
Kjeldaas
Hi Gruppen

Tilgjengelig for deg

Tilgjengelighet gir deg trygghet. Hos oss har du ett kontaktpunkt å forholde deg til når noe skulle skje. Dersom ikke problemet lar seg løse eksternt, tilbyr vi IT-støtte på stedet. Våre konsulenter er jevnlig ute hos kunder og hjelper de der de er. 

Skytjenester

Vår plattform gir et oversiktlig og forståelig bilde av bedriftens IT-tjenester. Ved å bruke Easify sin skybaserte teknologiplattform får du en sømløs løsning der brukervennlighet og arbeidsflyt står i sentrum.

Kom i kontakt med oss

Bruk kontaktskjemaet for å ta kontakt med oss, eller ring en av våre kontaktpersoner - så kan vi finne ut den optimale løsningen for deg og din bedrift.

Easify AS
Kjellstad Næringspark
St. Hallvards vei 3
3414 Lierstranda

909 60 600
hei@easify.no

Kontakt konsulenttjenester

Kontakt oss

"Fornavn" må fylles ut
"Etternavn" må fylles ut
"Firma" må fylles ut
Vennligst fyll ut en gyldig e-postadresse
Tilbake til topp