Skip to the content

Sikkerhet

Nye IT-tjenester blir ofte utviklet med formål om bedre tilgjengelighet og økt produktivitet. De er enkle å ta i bruk og blir fort en naturlig del av arbeidsdagen. Det mange unngår er å tenke på hvilke innvirkninger disse tjenestene har på IT-sikkerheten. 

Har du kontroll på bedriftens IT sikkerhet?

Easify har ekspertise på IT-sikkerhet. Våre rådgivere, spesialister og konsulenter hjelper deg med riktig valg til din bedrift.

Viktigere enn noen gang

IT-sikkerhet har aldri vært viktigere enn nå, og vil mest sannsynlig bli enda viktigere i fremtiden. 

Det er ingen som ønsker at uvedkommende skal kunne kontrollere systemer eller ha tilgang til data som er konkurranseutsatt. 

Realiteten i dag er at det ikke finnes noen grenser for hva som er mulig når det gjelder IT. 

 

Unngå sikkerhetshull

Ofte hører man om selskaper som taper enorme summer på dataangrep og lignende, dette er noe som er alles mareritt. 

Nylig tapte et internasjonalt selskap nærmere 300 Millioner Dollar på et krypteringsangrep som utnyttet et sikkerhetshull som kunne vært tettet.

Disse formene for angrep er det viktig å være beskyttet mot, men det er ofte andre former for tap av data som skjer oftere. 

Ta sikkerheten på alvor

Den største sikkerhetstrusselen i en bedrift i dag, er ofte menneske. Dette er ofte noe som blir glemt, da det ofte er snakk om å investere i infrastruktur for å forbedre IT-sikkerheten.

Easify har lenge hatt fokus på IT-sikkerhet, og er en leverandør som setter kundens behov først. Vi har rådgivere og spesialister som kan være behjelpelig med å finne løsninger og rutiner for din bedrift. 

Ta kontakt med våre rådgivere

Petter Sørum

Rådgiver | IT-tjenester | Partner

Anders Embergsrud

Rådgiver | IT-tjenester

Ståle Eggum

Rådgiver | IT-tjenester
Tilbake til topp