Skip to the content

StarLeaf videokonferanse

Videokonferanse som virker hver gang!

Møt hvem som helst, hvor som helst

Gjør ethvert møterom eller fokusrom til et brukervennlig videokonferanserom med Starleaf. De kraftige funksjonene samler team-medlemmer, kunder og partnere fra hele verden for å samarbeide og diskutere like enkelt som om de var i samme rom.

Eksepsjonell kvalitet, utrolig enkel å bruke

Starleaf videokonferanse gir høyoppløselig bilde og lyd av eksepsjonell kvalitet og garanterer en fullstendig sikker forbindelse. Løsningen gir også enestående inter-operabilitet, slik at du kan holde samtaler med hvem som helst, hvor som helst, uavhengig av hvilken video- eller telefonløsning de bruker.

Intuitiv, enkel, kraftig

Starleafs intuitive grensesnitt betyr at møter er enkle å delta i, og kan startes av alle uten noe trening eller hjelp fra IT. Trykk på knappen og møtet er i gang. Og med total interoperabilitet med systemer som Cisco, Polycom, Skype for Business og H.323 / SIP, utvider det virksomhetens rekkevidde og lar deg samarbeide med hvem som helst.

Administrasjon og drift

Uansett hvor mange brukere eller møterom du har eller hvor i verden de er – med StarLeafs kraftige administrasjonskontroll kan du oppdatere innstillinger fra et enkelt sted, sjekke enhets- og brukerstatus på et øyeblikk, og legge til nye møterom og brukerkontoer, alt fra et brukervennlig dashbord.

Møt og del på et øyeblikk

StarLeaf Pronto forvandler bedriftens møteroms-opplevelse slik at brukere kan presentere og dele innhold på et øyeblikk. Bare koble Pronto til USB på den bærbare datamaskinen din, og skjermen blir øyeblikkelig delt med rommet slik at du er klar til å presentere umiddelbart. StarLeaf-møtene dine er også synkronisert med romsystemet slik at du kan delta med ett tastetrykk.

Hvorfor StarLeaf?

For bedrifter

Komplett løsning. Krever ingen vedlikehold. Automatiske oppdateringer.

Sikkert

Innebygget Firewall Traversal. ISO/IEC 27001 sertifisert. Alt krypteres.

Pålitelig

Virker hver gang. 99.999% SLA.

Intuitivt enkelt

Integreres i eksisterende arbeidsflyt. Alle kan bruke løsningen.

StarLeaf fungerer utmerket sammen med kjente systemer

Outlook
Office 365
Microsoft Teams

Få introduksjon

Få en enkel introduksjon av hvordan StarLeaf fungerer

Få mer informasjon om StarLeaf

Snakk med Svein Arne

Ta kontakt med oss

Bruk kontaktskjemaet for å ta kontakt med oss, eller ring oss - så kan vi finne ut den optimale løsningen for deg og din bedrift.

909 60 600
hei@easify.no


Easify AS
Kjellstad Næringspark
St. Hallvards vei 3
3414 Lierstranda

Orgnr: 838 260 942

Kontakt oss

"Fornavn" må fylles ut
"Etternavn" må fylles ut
"Firma" må fylles ut
Vennligst fyll ut en gyldig e-postadresse
Tilbake til topp