Skip to the content

4. april 2022 endret Easify navn etter å ha blitt kjøpt opp av det nordeuropeiske IT-selskapet Advania. Vårt juridiske navn er nå Advania Norge 42 AS.

Nytt navn, flere muligheter

Selskapet du kjenner som Easify består som en selvstendig juridisk enhet, og for deg som kunde vil vårt samarbeid og tjenesteleveranser være som før. Dine kontaktpersoner forblir de samme og tidligere og eksisterende kundedialog påvirkes ikke av at vi har endret navn.

Vi hjelper våre kunder med å forbedre ytelse med nyskapende bruk av tilgjengelige IT-plattformer og -tjenester. Advania bistår tusenvis av kunder, multinasjonale selskap, myndigheter og offentlige institusjoner, store, små og mellomstore bedrifter i alle deler av samfunnet.

Dette er Advania

Advania har lokasjoner i Sverige, Island, Norge, Danmark, Finland og Storbritannia. I Norge tilbyr Advania et bredt spekter av IT-tjenester, skyløsninger, tjenesteplattformer og rådgivning. Advania skal være en strategisk partner til private og offentlige virksomheter. Med bransjekunnskap, anerkjent teknologi, produkter og verdiskapende tjenester skapes muligheter og verdier for kunder. Advania skal levere IT for alle behov.

Historien

Siden 1987 har vi jobbet med å forenkle hverdagen til kontorarbeidere. Først som Kontorland, så som Easify og nå som Advania. Over 30 fartsfylte år har lært oss én ting: Når verden endres – endres behovene. Telefaks, disketter og stablestoler har blitt til skytjenester, trådløs betaling og avanserte møteromsløsninger.

I en bransje med konstant forandring har vi evnet å tilpasse oss. Dette, kombinert med å være tro mot våre grunnverdier, har vært nøkkelen til vår utvikling. Helt fra oppstarten har vi hatt et sterkt fokus på personlig service, trygghet og å gjøre ting enkelt.

Vi holder fortsatt blikket mot fremtiden og som Advania skal vi levere IT for alle behov.

Tilbake til topp